RECENZE Omega Ruby and Alpha Sapphire

12.08.2014 14:43

Pokémon Omega Ruby a Alpha Sapphire je předělávka na Pokémon Ruby a Sapphire které vyšlo na pulty obchodu roku 2003,takže devět let.

Co budeme očekávat?:

Rozhodně si tu vysvětlíme,co bude jiné od první verze nádherné oblasti Hoenn.

3D Grafika:

Je jasné,že 3D grafika bude znát a rozhodně bude stejná jako od Pokémon X a Y

Styl zápasu:

Styl zápasu bude stejný jako u Pokémon X a Y. Bude se tu sice více ukazovat párove zápasy (2 vs. 2) a rozhodně budete více zápasit na vodě,proti plavcům.

Dobrodružství:

Abych řekl pravdu. Mě připadá,že dobrodružství si více užijete v oblasti Hoenn než v Kalos. Jsou tu ostrůvky,takže budete hodně plavat lodí,potkávat více vodních pokémonů,.. Je tu i lesní vesnice,kde tu máte domečky na stromech. Podle mě si oblast Hoenn s užijeme mnohem více.

Koordinátorské Soutěže:

Tak na ty se ze všeho tešim nejvíc. Chybí mi,protože v Unově a v Kalos to už není a koordinátorské soutěže má snad každý nejradši. Přibyde tu hvězda soutěží Lisia se svoji nádhernou Altariou. Je tu i Speculator. Stroj,kde si dáte vybráne bobule a pokémonům to přidá na sílě,kráse,..Zajímá mě,jestli tu bude kombinace útoku a nebo jen prostě použijete útok a oni ohodnotí,jak je krásný. Je tu i rozhodnutí,kde budete se svým pokémonem soutěžit (Cooldnes,Beauty,..znáte) Bude tu i druhé kolo,kde budete i zápasit.

Mega Evoluce:

Přibydou i nový pokémoni,kteří mají svojí mega evoluci. Z oblasti Hoenn bylo 8 mega evolucí (X a Y) a to Manectrike,Gardevoir,Blazken,Mawile,Sableye,Absol a Aggron. Teďka tu bude 10 nových mega evolucí (zatím známo) a to Sceptile,Swampert,Altaria,Metagross,Lopuny,Salamance,Diancie,Groudon,Kyogre,Latios


Novinky:

Rozhodně se tu malinko něco zlepšilo,aby jsme si tu hru pořádně užily.

Pikachu Contest:

Na Koor. Soutěže si můžete vzít pikachua (poznáte ho,že má na konci ocasi černé srdíčko) a převlíkat ho do oblečků. Komu se tyhle noví verze pikachuu líbí. Mě upřímě ne. Tohle trošičku přehnaly.

Skryté Základny:

Tohle se mi moc líbí. Můžete si tu mít svojí skrytou základnu (může bát na stromě,ve skále,..) a stavět si jí dle libosti. Sice nevím,k čemu to je určené,ale jestli jen tak pro zábavu,tak tohle se jim moc povedlo.

 

Tohle je vše. Jestli máte někaký koment,tak napište a já si ho rád přečtu