866#Mr. Rime

01.08.2020 21:56

Mr. Rime

Mr. Rime

Typ: Ledový, Psychický
Výhoda: Psychický, Ledový
Nevýhoda: Kamenný, Hmyzí, Duchovní, Železný, Ohnivý, Temný
Schopnosti: Spletené Nohy nebo Obrazovkový Čistič, (Skrytá) Ledové Tělo
Výslovnost: Mistr Rájm
Druh: Šprýmařský Pokémon
Jméno: Mr. (Pan) a Rime (Jinovatka)
Info:
Mr. Rime je zkušený ve stepování. K jeho elegantím pohybům si ještě háže se svojí ledovou holí. Díky zábavným pohybům je velmi populární. Mr. Rime uvolňuje svou psychickou sílu ze vzoru na břiše.
Drobnosti:
Díky tomu, že se z Mima Jr. dokáže vyvinout Galarský Mr. Mime a poté i Mr. Rime, tak mají originální znaky, které ostatní Pokémoni v 8. Generaci nemají (Mr. Rime a Sylveon jsou jediní, kteří mají mimogenerační evoluci od 5. Generace. Mr. Rime je jediný Pokémon po 6. Generaci, který může mít modrý pětiúhelník - originální značka, kterou dostane Pokémon, pokud byl vylíhnut, chycen nebo obdržen jako dárek v 6. Generaci, v 7. a 8. Generaci je tento pětihúhelník už černý. Mr. Rime je jediný Pokémon po 7. Generaci, který může mít černý jetel - originální značka, kterou dostane Pokémon, pokud byl vylíhnut, chycen nebo obdržen jako dárek v 7. Generaci.)
Mr. Rime je jediný Pokémon v 8. Generaci znající útoky, které nelze jinak použít ve hrách Pokémon Sword&Shield (přesněji se jedná o útoky Dvojitý Úder - Double Slap, Meditace - Meditate a Probouzející Úder - Wake-Up Slap).
Vývoj:
                                                        Level up while knowing  Mimic
                    
Level up while knowing  Mimic